Skip to main content
test
Erityiskoulunkäyntiavustaja, Kilonpuiston koulu - Esbo stad

Hei,
tervetuloa Kilonpuiston kouluun!

Haemme erityiskoulunkäyntiavustajaa Kilonpuiston kouluun. Kilonpuiston koulu on noin 700 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa toimii yksi Suomen suurimmista autismikirjon erityisopetuksen yksiköistä. Yksikössä opiskelee noin 60 oppilasta 10 erityisopettajan ja erityiskoulunkäyntiavustajien johdolla. Opetus on nykyaikaista ja henkilökunta on innostunutta kehittämään työtään ja omaa osaamistaan.

Erityiskoulunkäyntiavustajana tulet toimimaan autisminkirjon luokassa, jossa opiskelee 6-8 oppilasta. Tiimiin kuuluu erityisluokanopettaja ja 3-4 avustajakollegaa. Työtehtäviisi kuuluu oppilaiden ohjaaminen ja avustaminen koulupäivän ja päivätoiminnan aikana.

Tule mukaan osaksi lämminhenkistä ja ammattitaitoista tiimiä, jossa työtä tehdään lapsilähtöisesti iloisessa ilmapiirissä!

Perehdytämme sinut uuteen työhösi ja esihenkilö tukee työntekoasi. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin työtehtäviin.

Koulun nimi ja osoite: Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5
Työaika: Viikkotyöaika on 38 h 15 min
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ja osaamista autismin kirjon erityisoppilaiden kanssa työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu työskentely opetuksessa, aamu- ja iltapäivähoidossa sekä lomahoidossa.

Tehtävässä edellytetään oppilaslähtöistä ohjausotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia oma-aloitteisesti nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Halua kehittää omaa ammattitaitoaan.
Erilaisten puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien tuntemus on eduksi tehtävässä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Kilonpuiston koulu
  • TyöpaikkaMääräaikainenOsa-aikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1482-22
  • 10.8.2022-4.6.2023
  • Palkka: 2255,84 €/kk
  • KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 22.6.2022 - 29.7.2022 15:45
  • Avustajien tehtävätSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Virka-apulaisrehtori Kati Sippola, kati.sippola@espoo.fi, p. 0406368033 tai vastuuohjaaja Hanna Tanskanen, hanna.tanskanen@opetus.espoo.fi, p. 050 406 1279

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Kilonpuiston koulu

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).


Osoite: Kilonpuisto 5, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb