Erityiskoulunkäyntiavustaja, Kilonpuiston koulu - Esbo stad

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtävät autismin kirjon opetusyksikössä (2 paikkaa).

Koulun nimi ja osoite: Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, 02610 Espoo

Työaika: Vähintään 21h / viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Lukuvuonna 2021-2022 viikkotyöaika on 38,25h/vko.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ja osaamista autismin kirjon erityisoppilaiden kanssa työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu työskentely opetuksessa, aamu- ja iltapäivähoidossa sekä lomahoidossa.
Lisäksi tehtävässä edellytetään oppilaslähtöistä ohjausotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: Hyviä tiimitaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia oma-aloitteisesti nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Halua kehittää omaa ammattitaitoaan.

Erilaisten puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien tuntemus on eduksi tehtävässä.

Kilonpuiston koulu on noin 700 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa toimii yksi Suomen suurimmista autismikirjon erityisopetuksen yksiköistä. Yksikössä opiskelee noin 50 oppilasta 8 erityisopettajan ja erityiskoulunkäyntiavustajien johdolla. Opetus on nykyaikaista ja opettajat ovat innostuneita kehittämään työtään ja omaa osaamistaan.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/kilonpuistonkoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Virka-apulaisrehtori Kati Sippola, kati.sippola@espoo.fi, p. 0406368033 (tavoitettavissa 22.6.-9.7.) tai vastuuohjaaja Hanna Tanskanen, hanna.tanskanen@espoo.fi, p. 050 406 1279 (tavoitettavissa 22.6.-24.6.)
Haastattelut järjestetään tiistaina 3.8. ja keskiviikkona 4.8.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus, Perusopetuslinja, Kilonpuiston koulu

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kilonpuisto 5, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb