Erityislastentarhanopettaja / lastentarhanopettaja - Utsjoen kunta

Haemme Erityislastentarhanopettajaa/Lastentarhanopettajaa Utsjoen päiväkotiin, 1-6-vuotiaiden lasten ryhmään. 50 % työstä on Utsjoen päiväkodissa lastentarhanopettajan työtä ja 50 % Utsjoen kunnan varhaiskasvatuksen erityislastentarhanopettajan työtä.

Lastentarhanopettaja vastaa opetuksen ja varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Erityislastentarhanopettaja osallistuu yhdessä henkilöstön ja monialaisten toimijoiden kanssa tukea tarvitsevan lapsen kehityksen ja oppimisen tuen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin Utsjoen kunnan varhaiskasvatusalueella.

Viran hoitamisessa ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Saamen kieli ja kulttuuri ovat vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikessa arjen tilanteissa. Työskentelyä ohjaavia arvoja ovat toisten kunnioittaminen, hyvät käytöstavat, yhdenvertaisuus, luonto ja suvaitsevaisuus.

Utsjoen kunta maksaa saamen kielilisää 100€/kk suullinen taito ja 150€/kk suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusvaatimus varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § ja 30 § mukaan. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös alalle soveltuvat henkilöt.

Palkkaus perustuu kunnalliseen virka-/työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikostaustaote.

Läs mer

http://www.utsjoki.fi

Varhaiskasvatusjohtaja Tea Raudasoja, puh. +358 40 1810273

Utsjoen kunta
Adress: Nuorgamintie 3 as.4, 99980 Utsjoki

Utsjoki (pohjoissaameksi Ohcejohka) on Suomen pohjoisin ja ainoa saamelaisenemmistöinen kunta. Asukkaita kunnassa on 1260. Utsjoen naapurikunnat ovat Inari sekä Norjan puolella Karasjoki, Tana ja Nesseby, joiden kanssa tehdään yhteistyötä palveluiden järjestämisessä. Alueen ainutlaatuinen luonto ja värikkäät tapahtumat antavat aikaa ja tilaa rentoutumiselle muun muassa monipuolisten luontoharrastusten parissa.

Mer om arbetsgivaren