Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja 0309, viransijaisuus - Vihdin kunta

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista erityisluokanopettajan viransijaista ajalle 11.12.2023-1.6.2024. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Etelä-Nummelan koulu.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.youtube.com/watch?v=ypQyzLnkvW4

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Etelä-Nummelan koulun rehtori Stina Tonteri, etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 040 185 6422

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Etelä-Nummelan koulu

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 173 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia. Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Väiämöisentie 9, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Rökfri arbetsplats Vihdin kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb