Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja 0348 - Vihdin kunta

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista erityisluokanopettajaa 1.8.2023 alkaen. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Otalammen koulu. Tarjoamme upean lähiluonnon, innostavan ja osaavan työyhteisön, uudehkot opetustilat ja yhtenäiskoulun mahdollisuudet oppimisympäristönä. Tule osaksi mahtavaa työyhteisöämme !

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti 1.8.2023 - 31.7.2024 muodollista kelpoisuutta vailla olevalla hakijalla

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Otalammen koulun rehtori Mirja-Liisa Tahkola, puh. 044 042 1352, mirja-liisa.tahkola@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Otalammen koulu

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 173 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia. Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Torpparintie 9, 03300 Otalampi
Vihdin kunta - Rökfri arbetsplats Vihdin kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb