test
Erityisluokanopettaja (2), Koivusaaren koulu - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innostunut, kehittämishaluinen tiimityöskentelyn ammattilainen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Koivusaaren koulun uusi ERITYISLUOKANOPETTAJA? (2 vakituista virkaa)

Koivusaaren koulu on noin 400 oppilaan ja 50 aikuisen yläkoulu. Toimimme hyväkuntoisissa, terveissä tiloissa. Koulussamme on yleisopetuksen ohella tarjolla liikunta- ja lumapainotteista opetusta. Koulussamme toimii kolme erityisluokkaa, jotka ovat kahden luokka-asteen yhdysluokkia. Erityisluokissa on opettajan työparina koulunkäynninohjaaja.

Toivomme joukkoomme sinua, joka olet innostunut työtäsi kehittävä ammattilainen. Olet kannustava ja oppilaita osallistava ja omaat hyvät ryhmänhallintataidot. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kokemusta tiimityöskentelystä, mutta itsenäinen työskentelykin sujuu.

Arvostamme taitoa opettaa monipuolisin menetelmin sekä valmiuksia käyttää digitaalisia välineitä opetuksessa.

Lisätietoja tehtävistä antaa rehtori Marja Yliniemi, puh. 040 315 2670, marja.yliniemi@jarvenpaa.fi.

Haemme kahta erityisluokanopettajaa vakituiseen virkaan 1.8.2022 alkaen. Hakuaikaa on 3.2.2022 klo 15.00 asti.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja erityisluokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Luokka-asteet 7-9. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.
  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika 6 kk
  • Lääkärintodistus esitettävä
  • Rikosrekisteriote esitettävä
  • Arvostamme Järvenpäässä erityisopettajan vaativaa työtä. Maksamme erityisopettajille 150€:n lisän. Lisäksi meillä on opettajien palkkauksessa käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä.
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marja Yliniemi, puh. 040 315 2670, marja.yliniemi@jarvenpaa.fi.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb