Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja (2) / Perusopetus - Tampereen kaupunki

Tampere on tekemisen kaupunki. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haemme perusopetukseen erityisluokanopettajia. Tehtäviä täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittävää työotetta. Toistaiseksi voimassa olevat virat sijoittuvat palvelussuhteen alkaessa alla mainittuihin tehtäviin. Kelpoisten ja soveltuvien hakijoiden puuttuessa, virka voidaan täyttää määräaikaisesti kevätlukukaudeksi 2023. Tule meille Tampereen tekijäksi!

Ahvenisjärven koulu
Ahvenisjärven koulu on n. 950 oppilaan 1.-9. vuosiluokkien koulu, johon kuuluu kolme koulutaloa: Pohjois-Hervannan koulutalo, Kanjonin koulutalo ja Hallilan koulutalo. Erityisluokkia on Pohjois-Hervannan ja Kanjonin koulutaloissa. Alueellisten luokkien lisäksi koulussamme on kaksi erityisen vaativan tuen ryhmää, laaja-alaisten oppimisvaikeuksien luokka sekä valmistava luokka.
Ahvenisjärven koulu on turvallinen koulu, jossa jokainen oppilas tulee kohdatuksi. Panostamme erityisesti avoimeen viestintään ja yhteistoimintaan kotien kanssa.
Tehtävä sijoittuu virkasuhteen alkaessa yläkoulun luokkaan. Virkavalinnassa eduksi katsotaan kokemus vuosiluokkien 7-9 erityisluokanopetuksesta.
Lisätietoja antaa rehtori Ilpo Nybacka puh. 040 766 3172, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Atalan koulu
Atalan koulu on reilun 350 oppilaan alakoulu Koillis-Tampereella. Atalan koulun toiminta-ajatuksena on luoda oppilaille turvallinen, tekemiseen kannustava kasvamis- ja oppimisympäristö, jossa koulu yhdessä lähiympäristön kanssa tuottaa elämänmyönteisiä, vastuuntuntoisia ja oma-aloitteisia yhteiskunnan jäseniä.
Lisätietoja antaa rehtori Kaisa Järvinen 041 730 8220, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa tammikuussa 2023. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkoihin valittujen tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy 8.12.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ahvenisjärvi rehtori Ilpo Nybacka puh. 040 766 3172, etunimi.sukunimi@tampere.fi
Atala rehtori Kaisa Järvinen 041 730 8220, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sivistyspalvelujen palvelualue, Perusopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb