Erityisluokanopettaja - Huittisten kaupunki

Erityisluokanopettaja - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut hakee

ERITYISLUOKANOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen ja viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Sijoituspaikkana on Lauttakylän koulu, joka on Huittisten suurin alakoulu ja toimii neljässä eri toimipisteessä. Koulussa on noin 360 oppilasta.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Arvostamme kokemusta erityisluokanopettajan tehtävistä sekä halua ja kykyä monialaiseen yhteistyöhön, yhteisopettajuuteen ja opetuksen kehittämiseen. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupungin sivistyslautakunta, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 29.5.2019 klo 12:00.

Lisätietoja antaa Lauttakylän koulun rehtori Maarit Malmberg, puh. 044 560 4305, sähköposti maarit.malmberg@huittinen.fi.

Huittisissa 14.5.2019
Sivistyslautakunta

Läs mer

http://www.huittinen.fi

Lauttakylän koulun rehtori Maarit Malmberg, puh. 044 560 4305, sähköposti maarit.malmberg@huittinen.fi.

Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Perusopetus, Lauttakylän koulu
Adress: Kirjatie 2 b, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen kasvu- ja opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren