Erityisluokanopettaja - Kotka Stad

Erityisluokanopettaja - Kotka Stad

Kotkan opetustoimessa on haettavana erityisluokanopettajan virkaa täytettäväksi toistaiseksi 1.8.2019 lukien.

Virka sijoittuu virkasuhteen alkaessa Hovinsaaren kouluun, erityisopetuksen pienryhmään, jossa oppilailla on pääasiallisesti oman toiminnan ohjauksen pulmia ja haasteita sosiaalisissa suhteissa.

Hovinsaaren koulu on n. 100 oppilaan alakoulu, jossa on opetusta vuosiluokilla 1.-5. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi koulussa toimii kaksi erityisopetuksen pienryhmää ja maahanmuuttajien perusopetukseen valmistavat ryhmät alakouluikäisille. Keskeisiä arvoja koulussamme ovat erilaisuuden kunnioittaminen ja yhdessä toimiminen yli luokkarajojen.

Arvostamme kykyä tehdä yhteistyötä yli oppiainerajojen ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen uuden OPS:n tavoitteiden mukaisesti.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Viroissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Virkoja haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Läs mer

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tiedusteluihin vastaa Hovinsaaren koulun rehtori Nina Pöyhönen, puh, 040 352 9070. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Adress: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Mer om arbetsgivaren