Erityisluokanopettaja - Hausjärven kunta

Erityisluokanopettaja

HAKUAIKAA ON JATKETTU 26.7.2019 klo 12 saakka!

Hausjärven kunnan koululaitoksessa julistetaan haettavaksi

Erityisluokanopettajan vuorotteluvapaan sijaisuus 1.8.2019-24.1.2020 Oitin koululla

Vuorotteluvapaan sijaiseksi valittavalta edellytetään vähintään 90 kalenteripäivän työttömyyttä. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamisesta edeltäneen 14 kuukauden ajalta. Kyseinen 90 kalenteripäivän työttömyysehto ei kuitenkaan koske alla 25-vuotiaita tai yli 55-vuotiaita työttömiä työnhakijoita tai alle 30-vuotiaita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi, jotka voidaan valita sijaiseksi myös yhden päivän työttömyyden perusteella.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat. Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusanalla Hausjärvi).

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteeseen: Oitin koulu, Koulunraitti 5, 12100 Oitti..
Lisätietoja antaa rehtori Anne Mäkelä puh. 019 758 6750.
Hakemuksiin tulee liittää oikeaksi todistettu ansioluettelo tai nimikirjanote ja kelpoisuustodistusten jäljennökset. Hakemuksia ei palauteta.
Hausjärven kunta on savuton työpaikka.
Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista.

Sivistystoimi
Osoite: Hausjärvi

Hausjärvi on noin 9000 asukkaan kehittyvä kunta Hyvinkään-Riihimäen talousalueella.
Meiltä on matkaa Riihimäelle noin 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.

Tutustu työnantajaan