Erityisluokanopettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on uudelleen haettavana erityisluokanopettajan viransijaisuus nro 274 ajalle 6.8.2019-30.5.2020.

Aiemmin hakeneita ei huomioida uudessa haussa.

Tehtävän sijoituspaikka on Killan koulu

Killan koulu on 1-6 luokkien alakoulu, jossa tulee toimimaan lukuvuonna 2019-2020 kaksitoista yleisopetuksen luokkaa ja kolme erityisluokkaa. Oppilaita Killan koulussa on noin 270. Kouluun on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä, ja se sijaitsee Keravan keskustan tuntumassa rauhaisalla, luonnonläheisellä alueella hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Toimintakulttuurillemme keskeistä on yhdessä tekeminen ja yhteistoiminnalliset työskentelytavat. Killan koulussa käytetään laaja-alaisten kokonaisuuksien tukena ja työskentelyn välineenä syväoppimisen ohjelmaa (NPDL).

Toivomme hakijalta hyviä TVT-taitoja ja kiinnostusta yhteisopettajuuteen. Haemme erityisluokanopettajaa 3-4. pienluokalle.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Rehtori Jaakko Heikkilä p. 040 318 2403 (etunimi.sukunimi@kerava.fi), lomalla 14.7.19 saakka

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Sarvimäentie 35, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 tuhannen asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan