Erityisluokanopettaja

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetustoimessa on haettavana 1.8.2020 alkaen toistaiseksi täytettävä erityisluokanopettajan virka, vuosiluokat 1-6. Viran suunniteltu sijoituspaikka on Kantvikin koulu.

Virkaa täytettäessä otetaan huomioon ainoastaan kelpoiset hakijat. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Arvostamme monipuolista ammattitaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Toivomme myös, että haluat tehdä vahvaa yhteistyötä toisten opettajien kanssa ja olet innostunut opetuksen ja koulun kehittämisestä.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 263547

Hakuaika päättyy 31.1.2020 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: rehtori Mirja-Liisa Tahkola p. 040 126 9875 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut
Osoite: Toppapolku 2, 02460 Kantvik

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi