Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja (3008) - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

erityisluokanopettajan virka 1.8.2022 alkaen toistaiseksi

Oletko yhteistyökykyinen tiimityöntekijä? Oletko valmis kehittämään oppimisen ja koulunkäynnin tukea osana opettajatiimiä? Oletko valmis työskentelemään eri-ikäisten oppilaiden kanssa?

Kirkkomännikön koulussa opiskelee n. 650 oppilasta esiopetuksessa, luokilla 1-6 sekä erityisluokissa. Aikuisia koulussamme työskentelee n. 60.

Koulussamme toteutetaan vahvasti yhteisopettajuutta ja luokka-asteen opettajat työskentelevät tiiminä. Erityisopetuksessa toteutetaan joustavia opetusjärjestelyjä ja myös erityisen tuen oppilaat opiskelevat pääsääntöisesti yleisopetuksen ryhmissä. Haettavana olevan erityisluokanopettajan työnkuvaan kuuluu laajasti oppilaiden tukeminen sekä yleisessä, tehostetussa että erityisessä tuessa osana luokka-asteen tiimiä.

Haemme joukkoomme pedagogisesta kehittämisestä kiinnostunutta opettajaa, joka on valmis sitoutumaan koulumme toimintakulttuuriin ja yhdessä tehtävään koulun kehittämistyöhön.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tiimityöhön.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilasta sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 3§) mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan kuntarekryn kautta 31.5.2022 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lisätietoja rehtori Tarja Hietikko, puhelimitse ma 16.5. klo 12-16 tai pe 20.5. klo 8-12 p. 044 4971 238 , muina aikoina sähköpostilla tarja.hietikko@tyrnava.fi

Lisätietoja

Kirkkomännikön koulu

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Ketolantie 10, 91800 Tyrnävä

Rekommenderade jobb