Erityisluokanopettaja

Kauhavan kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi erityisluokanopettajan (3100) viran 1.8.2021 alkaen toistaiseksi.

Tehtävä on ollut auki aiemmin ja se on päätetty laittaa uudelleen haettavaksi kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttumisen vuoksi. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon. Aiemmat hakijat voivat myös täydentää hakemuksiaan.

Tehtävän sijoituspaikka on Kauhavan yhtenäiskoulu. Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 1998/986 8 §:n 2 mom. mukainen erityisopetusta antavan opettajan kelpoisuus (perusopetuslain 17 §:n 1 momentissa tarkoitettu erityisopetus).

Hakijalta toivotaan kokemusta joustavista opetusjärjestelyistä, kolmiportaisen tuen käytännön toteutuksesta, moniammatillisesta yhteistyöstä ja yhtenäiskouluympäristöstä. Eduksi katsotaan tieto- ja viestintätekninen osaaminen, kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja valmius osallistua koulu- ja kuntatasoiseen kehitystyöhön oppilashuollon asioissa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot Kauhavan sivistystoimistoon, osoite Härmäntie 18, 62300 Härmä.

Tehtävään valitun on viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote.

Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Markku Viitasaari, markku.viitasaari(at)kauhava.fi, p. 044 4834 805, ja 15.5.2021 alkaen rehtori Ville Vihla, ville.vihla(at)kauhava.fi, p. 050 466 1292

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Jylhäntie 14, 62200 Kauhava

Suggested jobs