Skip to main content
test
erityisluokanopettaja - Raseborg stad

Haemme erityisluokanopettajaa joustavan perusopetuksen (jopo) pienryhmään Raaseporin kaupungin Karjaan yhteiskoulun ammattitaitoiseen joukkoon, ajalle 15.8.2022-31.7.2023.
Mikäli sinulta löytyy intoa ja osaamista oppilaan kasvun tukemiseen, saatat olla etsimämme ammattilainen. Pienen kuvan koulumme toiminnasta saat esimerkiksi tutustumalla koulun nettisivuille: http://www.yhteiskoulu.fi

Karjaan kaunis yhteiskoulu Tove Janssonin taidekuvin on Karjaan keskustassa rautatieaseman läheisyydessä oleva tunnelmallinen yhteiskoulu. Suorat junayhteydet Helsingin ja Turun suuntaan kulkevat jouhevasti. Oppilaita yhteiskoulussa on lähes 212 ja kollegoita noin 35. Yhdessä tekeminen ja laadukas oppimisen tukeminen ovat meille tärkeitä asioita arjessa.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan.
Hakijalta edellytetään hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä oppilaan kohtaamisen taitoja. Arvostamme hakijalta joustavuutta ja kykyä verkostoyhteistyöhön, kokemusta pedagogisten asiakirjojen täyttämisestä sekä myönteistä ja kannustavaa asennetta.

Määräaikaisessa tehtävässä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori
Marko Kallio
marko.kallio@raseborg.fi
044 744 6673 virka-aikana

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus, suomi, Karjaan yhteiskoulu

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tammisaarentie 62 A, 10320 Karjaa
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb