Skip to main content
test

Tule Kummun koulun osaavaan joukkoon!

Outokummun kaupungin Kummun kouluun haetaan erityisluokanopettajaa 31.7.2023 saakka. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Kummun koulu on vuosiluokille E - 9 perusopetusta antava yhtenäiskoulu, jossa kasvatetaan lapsia ja nuoria yhdessä. Kummun koulussa on noin 650 oppilasta ja henkilökuntaa on kahdeksankymmentä. Koulussamme toimii yleisopetusryhmien rinnalla myös yhteisopettajuus- ja integraatioluokkia. Kansainvälistyvän koulumme uudet oppimisympäristöt, pedagogiset ratkaisut ja ammattitaitoinen henkilöstö tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet työskennellä moniammatillisen työyhteisön jäsenenä.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista erityisluokanopettajaa, joka haluaa kehittää opetussuunnitelman mukaista toimintatapaa. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, tahtoa tehdä työtä yhdessä, halua kehittää opetusta, innostusta erilaisten oppimisympäristöjen hyödyntämiseen sekä innovatiivista työotetta. Erityisluokanopettaja työskentelee vuosiluokkien 3-5 pienryhmässä. Lasten opettaminen ja kasvattaminen tapahtuu aina myös yhteistyössä muun kouluyhteisön kanssa.

Arvostamme monipuolista koulutusta, pedagogista osaamista ja kehittämis- ja kehittymishalukkuutta. Tärkeää on lapsilähtöinen ja positiivinen toimintatapa. Koulussamme on toimiva tiimirakenne ja edellytämme, että olet valmis ottamaan vastuullisesti osaa koulumme eri tiimeihin ja toimimaan aktiivisena työyhteisömme jäsenenä.

Valinnassa painotamme hakijan vahvaa pedagogista osaamista, yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta sekä halua opetuksen kehittämiseen yhtenäiskoulussa.

Palkkaus on OVTES:n ja kelpoisuusvaatimukset asetuksen (986/1998) mukaiset. Hakemus toimitettava kuntarekry.fi -palvelun kautta. Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Outokummun kaupunki on savuton kunta ja tavoittelee UNICEF:in lapsiystävällisen kunnan tunnustusta.

Lisätietoja

https://peda.net/outokumpu/kummun-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Minna Lemmetyinen 0447559267 minna lemmetyinen@edu.outokummunkaupunki.fi
Apulaisrehtori Mika Norppa 0503470787 mika.norppa@edu.outokummunkaupunki.fi
https://peda.net/outokumpu/kummun-koulu

Lisätietoja

Outokummun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kummun koulu

Vireä, elinvoimainen, kehittyvä ja luonnonläheinen Outokummun kaupunki on noin 6 500 asukkaan kunta Pohjois-Karjalassa, VT 9:n varrella; maanteitse meiltä on matkaa maakuntakeskus Joensuuhun vain n. 45 km ja naapurimaakunnan puolelle Kuopioon n. 90 km.

Outokumpu on tunnettu mm. vankasta, kansallisesti merkittävästä kaivoshistoriastaan ja teollisista perinteistään, kauniista luonnostaan, rikkaasta kulttuuritarjonnastaan sekä poikkeuksellisen hyvistä lähiliikunta- ja harrastusolosuhteistaan. Outokumpu on myös erittäin lapsiystävällinen paikkakunta; upouusi Kummun koulun kampusalue ja koulukeskus mahdollistavat yhtenäisen koulupolun esiopetuksesta peruskoulun loppuun samassa, nykyaikaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Outokummussa on viihtyisä asuinympäristö, mutkattomasti saavutettavat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta, yrittäjä- ja yritysmyönteisyys, lukuisat harrastusmahdollisuudet, ystävälliset ihmiset sekä upea, rauhallinen luonto.


Osoite: Koulukatu 6, 83500 Outokumpu
Outokummun kaupunki - Rökfri arbetsplats Outokummun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb