Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Pukkilan kunta

Tule sydämelliseen Pukkilaan! Kaikki hyvä on yksinkertaista ja me uskallamme puhua rakkaudesta. Mitä muuta sitä elämässä tarvitaan: välittämistä ja kohtaamista ja rakkautta siihen mitä ollaan tekemässä.

Pukkilan kunta hakee erityisluokanopettajaa Kirkonkylän kouluun toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Virkasuhteen alkaessa työtehtävät sijoittuvat erityisen tuen pienryhmäopetukseen. Erityisluokanopettajat tekevät tiivistä yhteistyötä koulunkäynninohjaajien ja luokanopettajien kanssa.

Työpaikkamme Kirkonkylän koulu on juuri sopivan kokoinen koulu. Koulumme aikuisten kesken vallitsee hyvä yhteishenki sekä tahtotila oppilaiden ja kouluyhteisön parhaaksi tehtävästä työstä. Kouluarkeemme voit käydä tutustumassa Instagramissa @pukkilan.kirkonkylan.koulu.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteistä otetta arjen työssä. Tehtävässä luetaan eduksi kokemus oppimisen ja koulunkäynnin tuen joustavista järjestelyistä sekä tiimityöskentelystä.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Virkasuhde alkaa 1.8.2023.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Tällöin tehtävä voidaan täyttää ajalle 1.8.2023-31.7.2024.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://pukkila.fi/
https://pukkila.fi/palvelut/opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marja Laurila
marja.laurila@pukkila.fi
040 5524074

Lisätietoja

Pukkilan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Kirkonkylän koulu

Pukkilan kunta sijaitsee itäisellä Uudellamaalla Porvoonjokilaakson maalaismaisemassa. Laajat kumpuilevat peltoaukeat ja hyvin säilynyt kyläidylli tervehtivät tulijaa. Pukkila on viihtyisä n. 1900 asukkaan kotipaikka, johon kuuluu kuusi kylää: Kirkonkylä, Naarkoski, Savijoki, Syvänoja, Kantele ja Torppi. Yhteisöllisessä kunnassa on erinomaiset palvelut, paljon tapahtumia ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Päiväkoti Vekara ja Hyvinvointikeskus Onni tarjoavat korkeatasoisia palveluja keskitetysti. Pukkilaan ajaa pääkaupunkiseudulta ja Lahden seudulta vajaassa tunnissa sekä Porvoosta puolessa tunnissa.

Edelläkävijyys vaatii rohkeutta. Me uskallamme puhua rakkaudesta. Kaikki hyvä on yksinkertaista.


Osoite: Veteraanitie 3, 07560 Pukkila

Rekommenderade jobb