Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Ulvilan kaupunki

Haetaan oppilaslähtöistä määräaikaista erityisluokanopettajaa

Etsimme Olavin kouluun hyvät yhteistyötaidot omaavaa määräaikaista erityisluokanopettajaa ajalle 8.1.2024 - 1.6.2024.

Friitalan ja Olavin koulu on 420 oppilaan yleis- ja erityisopetuksen yhtenäiskoulu Ulvilassa. Koulu tarjoaa opettajille ja ohjaajille positiivisen ja kannustavan työyhteisön. Hakijalta toivotaan erityisluokanopettajan kelpoisuutta. Opetustoimen kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään uuden opetussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa ja lapsilähtöistä otetta kasvatus- ja opetustyössä sekä kiinnostusta vaativan erityisen tuen oppilaiden opetukseen. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityötaitoja, luokassa toimii opettajan rinnalla kaksi koulunkäynninohjaajaa ja yksi lähihoitaja.

Palvelussuhteen ehdot ovat voimassa olevan työ- ja virkaehtosopimuksen mukaiset (OVTES). Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lain n:o 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 15.12.2023 ansioluetteloineen sähköisesti hakulomakkeelle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Friitalan ja Olavin koulu
Hanna-Mari Lehto-Söderlund
hanna-mari.lehto-soderlund@ulvila.fi
puh. 0400 134802

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki, Sivistyksen toimiala, Opetustoimi, Olavin koulu

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.


Osoite: Kaarinantie 2, 28400 Ulvila

Rekommenderade jobb