Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja, Järvenperän koulu - Esbo stad

Haemme erityisopettajaa työskentelemään tunne- ja sosiaalisten taitojen haasteita omaavien oppilaiden luokassa Järvenperän kouluun.

Oppilaita luokassa on kymmenen (vuosiluokat 7-9). Tehtävä toteutetaan työpari- ja samanaikaisopettajuutta hyödyntäen luokan toisen erityisopettajan kansa.

Koulun nimi ja osoite: Järvenperän koulu, Auroranmäki1, 02940 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen ja määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään kokemusta vastaavassa tehtävässä toimimisesta. Osaamista ja näyttöjä oppilaiden tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamisesta (tunnetaitojen opettamisen osaaminen). Lisäksi edellytetään kykyä työskennellä laajojen yhteistyöverkostojen kanssa ja kykyä toimia haastavissa kasvatus- ja opetustilanteissa. Tehtävässä menestyksellinen suoriutuminen edellyttää myös hyviä samanaikaisopettajuuden taitoja, vahvoja eriyttämisen taitoja sekä yhteistyötä integraation toteuttamisessa aineenopetuksen kanssa. Lisäksi edellytetään taitoa saumattoman ja sujuvan kodin ja koulun yhteistyön luomiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä vuorovaikutustaitoja. Näytöt erityisen tuen toteutuksen menestyksellisestä kehittämisestä katsotaan eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Minna Kartano, p. 043 8272 631 tai minna.kartano@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Järvenperän koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Auroranmäki 1, 02940 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb