Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja, Kauklahden koulu - Esbo stad

Espoon Kauklahden yläkoulu hakee uutta erityisluokanopettajaa lukuvuonna 2023-24 aloittavan pienryhmän opettajaksi. Tiivistä yhteistyötä tehdään tuen ryhmän ja aineenopettajien kanssa. Työparina ryhmässä on koulunkäyntiavustaja.

Kauklahden koulu on noin 380 oppilaan yläkoulu, jossa on liikuntapainotus, valmistavia luokkia ja pienryhmiä. Arvostamme koulussamme yhteisöllisyyttä ja koko kouluyhteisön hyvinvointia. Oppilaat ovat sanoneet, että koulussamme on turvallista ja mukavaa. Henkilöstökyselyn perusteella koulussa on hyvä henki ja työilmapiiri.

Kauklahden koulurakennuksen ovat suunnitelleet Kaija ja Heikki Siren ja se on peruskorjattu vuonna 2006. Kauklahden perinteikäs taajama sai niin ikään uuden ilmeen vuonna 2006, jolloin Kauklahdessa pidettiin asuntomessut. Kauklahden koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja vain viiden minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Koulun nimi ja osoite: Kauklahden koulu, Hansakallio 2, 02780 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2023.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kunnioittavaa ja arvostavaa asennetta oppilaita ja työyhteisön tavoitteita kohtaan

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Joonas Korhonen, 040 639 4231.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Kauklahden koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Hansakallio 2, 02780 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Espoon kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb