Erityisluokanopettaja, Lukkarin koulu

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kaksikielinen ja nopeasti kasvava kunta, jossa tärkeinä vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu. Sipoon Lukkarin koulu sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä luontoa. Koulussamme on yleisopetuksen vuosiluokat 1-6, erityisen tuen pienryhmä, valmistavan opetuksen ryhmä sekä esiopetusryhmä. Oppilaita on yhteensä n. 230. Koulumme toimintakulttuuri rakentuu vastuullisuudelle, yhteisöllisyydelle, kiusaamattomuudelle ja turvallisuudelle. Korostamme toiminnassamme varhaista puuttumista, avoimuutta sekä kehittämisorientaatiota.

Haemme kehittyvään ja moniammatilliseen työyhteisöömme erityispedagogiikan ammattilaista,
ERITYISLUOKANOPETTAJAA vakituiseen virkaan 1.8.2020 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta hyvää ryhmänhallintataitoa ja kykyä laajaan moniammatilliseen yhteistyöhön. Eduksi katsomme vahvan ammatillisen osaamisen ja kokemuksen erityisopetuksesta.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (968/98) mukaisesti.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevan linkin kautta 29.7.2020 klo 16 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa. Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/fi/koulutus_ja_varhaiskasvatus/perusopetus/suomenkielinen_perusopetus/lukkarin_koulu
https://www.instagram.com/lukkarinkoulu/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Lukkarin koulun rehtori Rauno Mononen p. 040 596 8476 tai rauno.mononen(at)sipoo.fi

Sipoon kunta, Sivistysosasto
Osoite: Lukkarintie 2, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!