Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja, Sateenkaaren erityiskoulu - Vaalijalan kuntayhtymä

Sateenkaaren erityiskoulussa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 11.12.2022 kello 15.00 mennessä

1 ERITYISLUOKANOPETTAJAN VIRKA

Kelpoisuutena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus.

Etsimme joukkoomme erityisluokanopettajaa. Virkapaikka on avoinna psykososiaalisen tuen oppilaiden ryhmään. Painotamme valinnoissa aiemman työkokemuksen ja sitä kautta laaja-alaisen osaamisen merkitystä. Työssä painottuu tiivis yhteistyö sidosryhmien kanssa.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen. Esiin tulleet vuorovaikutustaidot, joustavuus, aikaisempi työkokemus sekä soveltuvuus työhön ja työyhteisöön vaikuttavat valinnassa.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat. Tällöin viransijaisuus tehdään 09.01.2023-04.06.2023 väliseksi ajaksi.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Erityisluokanopettaja.

Sateenkaaren koulu siirtyy Vaalijalan kuntayhtymältä 1.1.2023 Sateenkaaren koulun kuntayhtymälle.

Valitun tulee toimittaa Sateenkaaren koulun kuntayhtymän työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa, sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Pieksämäki 24.11.2022

Kuntayhtymän johtaja
Ilkka Fritius

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/
https://www.vaalijala.fi/sateenkaaren_erityiskoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Satu Varpainen, puh. 050 389 9416 tai satu.varpainen@vaalijala.fi

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Sateenkaaren erityiskoulu

Sateenkaaren erityiskoulu on Vaalijalan kuntayhtymän peruskoulu. Koulussamme annetaan perusopetusta vaativan erityisen tuen oppilaille, kehitysvammaisille, autistisille sekä psykososiaalista tukea tarvitseville lapsille ja nuorille.


Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Rekommenderade jobb