Erityisluokanopettaja, vakituinen virka - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innostunut, kehittämishaluinen tiimityöskentelyn ammattilainen ja haluaisit kiinnostavan työn erityisopetuksen parissa?

Olisitko sinä Kinnarin koulun uusi ERITYISLUOKANOPETTAJA?

Kinnarin koulu on elokuussa 2019 valmistunut n. 900 oppilaan yhtenäinen peruskoulu 1-9 -luokkien oppilaille. Koulussamme toimii myös kolme varhaiskasvatuksen esiopetuksen ryhmää yhteistyössä 1-2 -luokkien opetuksen kanssa. Koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään kaupungissa.

Haemme positiivista pedagogiikkaa ja oppilaan vahvuuksien hyödyntämistä ja kannustavuutta tärkeänä pitävää erityisluokanopettajaa ensisijaisesti alakouluun. Monipuolinen kokemus ja ammattitaito, pedagogisten asiakirjojen laatimisen vahvuus ja hyvät yhteistyötaidot luokan- ja aineenopetuksen sekä kotien kanssa ovat edellytys työssä suoriutumiseksi. Yhtenäisessä peruskoulussamme kollegoita on useita kymmeniä.

Kinnarin koulussa pääset mukaan uuden koulun toimintatapojen kehittämiseen ja yhteisten perinteiden sekä positiivisen yhteistyökulttuurin luomiseen. Arvostamme aktiivista ja myönteistä, koko työyhteisöä, kollegaa ja oppilasta kannustavaa ja arvostavaa työotetta.

Edellytämme erityisluokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.

Haemme vakituiseen virkaan erityisluokanopettajaa 1.8.2021 alkaen. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 8.7.2021 klo 15 mennessä! Hakuaikaa on jatkettu 29.7.2021 klo 15 asti.

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Päivi Oinasmäki p. 040 315 2816 paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Palvelussuhteen ehdot

- Sopimusala OVTES

- Koeaika 6 kk

- Rikosrekisteriote esitettävä

- Lääkärintodistus esitettävä

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Päivi Oinasmäki p. 040 315 2816 paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb