Erityisluokanopettaja (virka 4455)

Riihimäen kaupungin Peltosaaren koulussa on avoimena erityisluokanopettajan virka (vakanssi 4455) 1.8.2021 alkaen toistaiseksi. Etsimme erityisluokanopettajaa, joka vastaa oppimisen tuen antamisesta uudessa pienryhmässä.

Peltosaaren koulussa on oppilaita noin 200. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi kehitysvammaisten opetusta ja valmistavan opetuksen luokka. Luokissa on älytaulut ja koulussa on käytössä kannettavia tietokoneita ja tablet-laitteita.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus erityisopetuksesta ja/tai muista perusopetuksen opetustehtävistä sekä pedagogisten asiakirjojen laadinnasta. Lisäksi toivotaan vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista ja kehittävää työskentelyotetta. Arvostamme kokemusta tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettamisesta ja kokemusta opetusteknologisten välineiden käytöstä.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Virkaan valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaikaa jatketaan 18.4.2021 asti.

Tutustu työnantajaan

Rehtori Pasi Jalonen, puh 040 330 4520, pasi.jalonen(at)riihimaki.fi, Peltosaaren koulu, Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Peltosaaren koulu
Osoite: Kalevankatu 5 - 11, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs