Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja virka - Raseborg stad

Haemme erityisluokanopettajaa Raaseporin kaupungin Karjaan yhteiskoulun ammattitaitoiseen joukkoon. Tehtävä sijoittuu yläkoulun pienluokkaopetukseen. Työparina luokassa on koulunkäynninohjaaja.
Mikäli sinulta löytyy intoa ja monipuolista osaamista oppilaan kasvun tukemiseen, saatat olla etsimämme ammattilainen. Pienen kuvan koulumme toiminnasta saat esimerkiksi tutustumalla koulun nettisivuille: http://www.yhteiskoulu.fi

Karjaan kaunis yhteiskoulu on mm. Tove Janssonin taidekuvin Karjaan keskustassa rautatieaseman läheisyydessä oleva tunnelmallinen yhteiskoulu. Suorat junayhteydet Helsingin ja Turun suuntaan kulkevat jouhevasti. Oppilaita yläkoulun yhteiskoulussa on lähes 235 ja kollegoita noin 35. Yhdessä tekeminen ja laadukas oppimisen tukeminen ovat meille tärkeitä asioita arjessa.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Hakijalta edellytetään mm. hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää oppilaan kohtaamisen taitoa, kokeilunhalua, joustavuutta ja kehittämisintoa. Arvostamme hakijalta kykyä verkostoyhteistyöhön, kokemusta pedagogisten asiakirjojen täyttämisestä sekä myönteistä ja kannustavaa asennetta.
Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kokoaikatyö. Virka toistaiseksi alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori
Marko Kallio
marko.kallio@raasepori.fi
puh. 019 289 3581

Lisätietoja

Karjaan yhteiskoulu

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tammisaarentie 62 A, 10300 Karjaa
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb