Erityisluokanopettaja, Ylikiimingin koulu - Oulun kaupunki

Haettavana on ERITYISLUOKANOPETTAJAN määräaikainen virkasuhteinen tehtävä Ylikiimingin koulussa lukuvuonna 2021 - 2022.

Tehtävänä on vuosiluokkien 6-9 opetus, opetettavina aineina on yläkoulun erityisluokan opetettavat oppiaineet. Tehtävässä toimitaan samanaikaisopettajuudessa toisen erityisluokanopettajan kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Eduksi luetaan kokemus tukea tarvitsevien yläkouluikäisten opettamisesta.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6004/2021 sekä lähetyskuoressa haettavana olevan viran nimi. Haettaessa useampia virkoja on jokaiseen virkaan toimitettava oma hakemus. Hakemus on toimitettava 2.8.2021 klo 15.00 mennessä. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan tässä uudelleen haussa.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/ylikiimingin-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat 22.-24.6. ja 2.8. rehtori Arttu Parkkinen, p. 044 497 0739 ja apulaisjohtaja Birgitta Uhre-Korpiranta, p. 050 367 7046. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Ylikiimingin koulu (1-9)

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Opinkuja 4, 91300 Ylikiiminki

Rekommenderade jobb