Erityisluokanopettajan määräaikainen virka - Nokian kaupunki

Erityisluokanopettajan määräaikainen virka - Nokian kaupunki

Nokian kaupungissa Alhoniityn koulussa julistetaan uudelleen haettavaksi erityisluokanopettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Tehtävää aikaisemmin hakeneet otetaan valinnassa huomioon.

Etsimme kokoaikaisen erityisopetuksen luokkaamme jämäkkää ja oppilaslähtöistä erityisluokanopettajaa, joka osaa opettaa kaikkia oppiaineita useammalle luokkatasolle samanaikaisesti. Luokallasi on kahdeksan oppilasta vuosiluokilta 3-6 ja tukena kaksi koulunkäynnin ohjaajaa. Oppilailla on useimmiten joitakin yksilöllistettyjä oppiaineita. Diagnooseina voi olla esim. vaikea-asteinen kielellinen erityisvaikeus, monimuotoiset kehityshäiriöt tai autismin kirjon pulmat. Edellytämme taitoa ja kokemusta erityisoppilaiden opettamisesta ja pedagogisten asiakirjojen laatimisesta. Vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien ja muiden erityisopetuksen menetelmien tunteminen katsotaan sinulle eduksi.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa rehtori Terhi Lehto, p. 050 3956 246 tai terhi.lehto@nokiankaupunki.fi

Sivistyspalvelut
Adress: Nokitie 3, 37130 Nokia

Nokia on kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.

Mer om arbetsgivaren