test
Erityisluokanopettajan sijaisuus - Karleby stad

Erityisluokanopettajan sijaisuus ajalle 1.12. 2021 - 31.12. 2022,
Mariankadun koulu (Sairaalaopetus 7-9 lk) Kokkola.

Haemme ensisijaisesti erityisluokanopettajaa tai erityisopetuksen tuntiopettajaa, joka haluaisi laajentaa työkokemustaan erikoissairaanhoidossa olevien oppilaiden opetuksesta. Haussa huomioidaan myös aineenopettajat/luokanopettajat, joilla on halua kehittää omaa ammattitaitoaan sekä saada kokemusta erityisopetuksesta sekä hoidollisesta yhteistyöstä. Aineenopettajataustaisilta hakijoilta toivomme erityisesti luonnontieteiden ja /tai kielten osaamista. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan muut soveltuvat hakijat.

Sijaisuus on yläkoulun pienryhmässä, jonka oppilaat ovat joko osastohoidossa tai kulkevat kotoa ns. avo-oppilaina. Opetusvelvollisuus on 22 h / vko, opetusta 22-25 h sopimuksen mukaan. Erityisluokalla on koulunkäynninohjaaja opettajan työparina. Työn aloituspäivästä ja tuntimäärästä voidaan tarvittaessa sopia joustavasti.

Hakijalta toivotaan hyvää, oman työn organisointikykyä, kykyä ymmärtää ja kohdata tuen tarpeessa olevia oppilaita, taitoa toteuttaa joustavaa ja yksilöllisesti etenevää opetusta, yläkoulun eri oppiaineiden riittävää hallintaa sekä kykyä tiimityöhön ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Kaksikielisyys katsotaan eduksi.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan 1.12.2021 klo 15 mennessä
www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat
tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi
toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, PL 43 67100 Kokkola

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Karita Mäkelä Puh. 044 7809 250 karita.makela(at)kokkola.fi tai vt. hallintopäällikkö Riitta Liias-Lepistö Puh. 050 5688 201, riitta.liias-lepisto(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kuusi ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kolme, joista yksi on ruotsinkielinen. Kokkolan aikuislukio vastaa aikuislukio- ja ammattilukiotoiminnasta. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.


Osoite: Mariankatu 16 L 2, 67200 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb