Skip to main content
test

Haemme Kajaanin kaupungin perusopetukseen erityisluokanopettajaa vakinaiseen virkaan 2011. Sijoituspaikkana Lehtikankaan koulu. Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Panostamme kouluyhteisön hyvinvointiin ja oppilaiden osallistamiseen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen.


TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen työn erityisluokanopettajana. Jokaisessa pienryhmässä erityisluokanopettajan työparina on kokenut ja ammattitaitoinen koulunkäynninohjaaja. Erityisluokanopettajat muodostavat erityisopetuksen asiantuntijatiimin, joka kokoontuu säännöllisesti suunnittelemaan opetustyön järjestämistä yhdessä sekä jakamaan keskinäistä ammatillista osaamista.

Koulu on monitoimitalossa toimiva yhtenäinen peruskoulu vuosiluokilla 1-9, jossa on myös kirjasto ja päiväkoti. Yleisopetuksen luokkien lisäksi koulussa on erityisluokkia monimuotoisesti sekä yläluokilla liikuntapainotteiset erikoisluokat.

Työ alkaa 1.8.2022. Palkkaus on OVTES:n mukainen.

ODOTAMME SINULTA

Arvostamme kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä eri verkostojen kanssa, hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa ja kehittävää työotetta. Eduksi katsotaan kokemus pienluokka työskentelystä sekä oppilashuoltolain ja asiakirjojen tuntemus.

Kelpoisuusehtona opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998, mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

TYÖNANTAJAN TIEDOT

Kajaanissa perusopetus kuuluu sivistystoimialaan, ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja. Meillä on yhteensä 13 perusopetuksen koulua, joissa on oma rehtorinsa. Kajaanin kouluja on remontoitu vastaamaan muuttuvia opetusmenetelmiä, ja tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään opetuksessa ensimmäisestä luokasta lähtien. Meillä perusopetus on monikulttuurista, ja vuonna 2021 käynnistyi myös laajamittainen kaksikielinen perusopetus, jossa opetusta annetaan englanniksi ja suomeksi. Kajaanissa on myös musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat.


ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.
Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 24.7.2022 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.
Virkaan valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, todistus huumausainetestistä sekä terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/
https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut-ja-hallinto/lehtikankaan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lehtikankaan koulun rehtori Kalle Komulainen p. 044 7100 142 ja apulaisrehtori Liisa Halonen p. 044 710 0143
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb