Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan viransijaisuus - Kärkölän kunta

Hyppää mukaan Kärkölän Yhtenäiskoulun uuteen aikaan! Kärkölän Yhtenäiskoulu aloittaa lukuvuonna 2022-23 uudessa koulukokonaisuudessa. 0.-4.-luokat työskentelevät vuonna 2019 käyttöön otetussa Keltasiivessä ja sen yhteyteen valmistuu uusi koulurakennus luokille 6.-9., joka otetaan käyttöön elokuussa 2022. Uuden koulun taakse valmistui uusi liikuntahalli syksyllä 2021.

Tule Kärkölään ERITYISLUOKANOPETTAJAKSI (viransijaisuus) luokille 7-9 ajalle 1.8.2022-31.07.2023! Haemme joukkoomme positiivista, innokasta sekä yhteistyökykyistä erityisopetuksen ammattilaista. Olet jämäkkä, ymmärtäväinen ja eteenpäin katsova, joka uskaltaa kokeilla uusia asioita ja kehittää omaa opetustaan. Arvostamme kokemusta pienryhmän erityisluokanopettajuudesta ja ymmärrystä yksilöllisestä opetuksesta ja tuesta.

Koulussamme toimii ensi lukuvuonna neljä pienryhmää. Opetusta 25 viikkotuntia. Viran sijoituspaikka on Kärkölän Yhtenäiskoulu, joka sijaitsee Järvelän kuntakeskuksessa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta. Koulussa on yhteensä noin 380 oppilasta vuosiluokilla 0-9 ja opetushenkilöstöä 40. Tarjoamme uusien tilojen lisäksi kehittymisorientoituneen työyhteison ja mukavat kollegat.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna. Alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat. Virassa noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 23.5.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.karkola.fi
https://peda.net/karkola/ky

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Petri Kutinlahti

Lisätietoja

Kärkölän kunta, Kasvatus- ja opetustoimiala, Kärkölän Yhtenäiskoulu

Kärkölä on kehittyvä, noin 4 500 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä Uudenmaan rajalla. Kunnassa on erinomaiset liikenneyhteydet, korkea työpaikkaomavaraisuus ja monipuolinen elinkeinorakenne. Kärkölä siirtyi vuonna 2018 hallinnossa pormestarimalliin. Kärkölän kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.


Osoite: Opintie 2, 16600 Järvelä

Rekommenderade jobb