Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan viransijaisuus - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin perusopetuksessa on haettavana erityisluokanopettajan viransijaisuus 2.10.2023-1.6.2024. Viran sijoituskoulu on Metsäkylän yhtenäiskoulu.

Sijaisuuteen valittava opettaja tulee toimimaan 3.-6. luokkien pienluokan erityisluokanopettajana. Hakijan tulee myös sitoutua koulumme arvoihin.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja ratkaisukeskeistä ammatillista osaamista oppilaan parhaaksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös innostavaa ja kehittävää työotetta sekä tietämystä tuen muodoista sekä pedagogisten asiakirjojen täyttämisestä.

Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset hakija liittää sähköiseen hakemukseensa.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös epäpätevät hakijat.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä voimassa oleva rikostaustaote (laki 504/2002).

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi . Hakuaika päättyy 24.9.23 klo 12.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/metsakylan-yhtenaiskoulu
http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Metsäkylän Yhtenäiskoulun rehtori Satu Lähteenmäki p. 040 133 4585

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen naapurissa. Perusopetus on yksi lapsirikkaan kaupunkimme painopistealueista ja olemme jo vuosia panostaneet erityisesti koulujen toiminnan kehittämiseen. Koulumme ovat hyvässä kunnossa!


Osoite: Metsäkyläntie 32, 39160 Julkujärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb