Erityisluokanopettajan virka - Hattulan kunta

Erityisluokanopettajan virka - Hattulan kunta

Hattulan kunnassa on haettavana Hattulan yhtenäiskoulun erityisluokanopettajan vakinainen virka. Viran hakuaikaa on jatkettu. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan. Sijoituskoulu on tehtävän alussa Parolan koulu.

Arvostamme erityisesti yhteistyötaitoja sekä osaamista ja kokemusta erityisopetuksen integraation kehittämisestä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Lisäksi on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Koeaika kuusi kuukautta.

Läs mer

http://www.hattula.fi

Lisätiedot Marko Seppälältä
Marko Seppälä
apulaisrehtori
Parolan koulu
puhelin 050 362 7154

Hattulan kunta
Adress: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110 km, Tampereelle 70 km ja Hämeenlinnaan 10 km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Mer om arbetsgivaren