Erityisluokanopettajan virka - Askola kunta

Askolan kunnan sivistystoimessa on haettavana kaksi erityisluokanopettajan vakinaista virkaa .Tehtävä voidaan täyttää välittömästi sopivan hakijan hakiessa tehtävää tai sopimuksen mukaan.

Erityisluokanopettajien sijoituspaikka on Askolan keskustassa sijaitseva toiminnanharjoittaja Familar Oy:n 14-paikkainen lastensuojelun sijaishuollon erityisyksikkö nuorisokoti Karhunpesä. Tilassa toimii erityisluokka, jossa resurssina kaksi erityisluokanopettajaa ja kaksi koulunkäynninohjaajaa. Erityisprofiilina on neuropsykiatrisesti oireilevat 11 - 17 -vuotiaat nuoret. Luokka on osa Askolan koulun yläkoulua ja ovat yläkoulun rehtorin alaisia.

Arvostamme kokemusta erityisesti haasteellisesti käyttäytyvien nuorten parissa työskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja, aktiivista, kuntouttavaa ja itsenäistä työotetta, digiosaamista sekä halua erityisopetuksen kehittämiseen.

Tarjoamme erityisluokanopettajille työn tueksi koulun koko ammatillisesti toimivan erityisopetustiimin. Koulun ja Karhunpesän yksikön henkilökunnat tekevät tiivistä yhteistyötä. Yksikön henkilökunta on vahvasti läsnä kouluarjessa ja tukee ja motivoi nuoria opintojensa suorittamisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen aloittamista. Virat täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paikat täytetään välittömästi sopivan hakijan löytyessä. Tehtävät voidaan täyttää määräaikaisena lukuvuodeksi 2021-2022, esim. jos hakijalla ei ole muodollista pätevyyttä, esim. opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija.
Hakemukseen tulee skannata kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Askolan kunta on savuton työnantaja. Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja

http://www.peda.net/veraja/askola/lu/esittely

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kaija Impola-Peltomaa puh. 040 710 9167, tai kaija.impola-peltomaa@eduaskola.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Askola on noin 5100 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.


Osoite: Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Rekommenderade jobb