Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan virka (4602) - Riihimäen kaupunki

Pohjolanrinteen koululla on uudelleen haettavana erityisluokanopettajan virka (4602) vakinaista täyttöä varten.

Haemme erityisopettajaa, jolla on kokemusta erilaisista oppijoista, ammatillista innostusta, hyvät vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataidot, positiivinen työote ja reippautta tarttua toimeen. Arvostamme vahvaa osaamista kolmiportaisessa tuessa sekä ymmärrystä joustavista pedagogisista ratkaisuista. Opettajalta edellytetään ajantasaisia digitaitoja. Opetus toteutetaan samanaikaisopetuksena ja pienryhmäopetuksena.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä täytetään määräaikaisesti lukuvuoden 2022 - 2023 ajaksi.

Valitun henkilön on esitettävä lasten- ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on viisi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus. Hakuaika päättyy 16.8.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Taina Koistinen, Pohjolanrinteen koulu, puh. 040 3304580. Pohjolankatu 8, 11120 Riihimäki.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Pohjolanrinteen koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Pohjolankatu 8, 11120 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb