Skip to main content
test
Erityisnuorisotyöntekijä - Someron kaupunki

Erityisnuorisotyöntekijän vakituinen työsuhde

Hei sinä innokas nuorisotyön ammattilainen - nyt olisi paratiisissa paikka avoinna!
Someron kaupunki hakee nuorisopalveluiden rentoon ja nuorten asioille sydämestään omistautuvaan porukkaamme erityisnuorisotyöntekijää 1.8.2022 alkaen.

Erityisnuorisotyöntekijänä tuet nuorten kasvua ja hyvinvointia sekä toteutat elinoloja parantavaa toimintaa. Keskeistä työssäsi on nuorten syrjäytymisen ehkäisy. Työ sisältää yksilötyötä, nuorisotalotyöskentelyä sekä monialaista verkostotyötä ja sen kehittämistä (esim. kouluyhteistyö). Toimintoja kehitetään, suunnitellaan ja toteutetaan yksin sekä yhdessä tiimimme kahden nuorisotyöntekijän ja etsivän nuorisotyöntekijän kanssa. Erityisnuorisotyöntekijänä sijaistat tarvittaessa tiimin muita työntekijöitä sekä toimit mahdollisesti myös tiiminvetäjänä. Tiimiimme kuuluu lisäksi syyskuussa 2020 aloitettu starttipajatoiminta, josta vastaa starttipajaohjaaja. Nuorisopalveluiden esihenkilötehtäviä hoitaa vapaa-aikapäällikkö.

Jotta voimme ottaa sinut tehtävään, sinulla tulee olla soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (mielellään yhteisöpedagogi tai sosionomi) tai aikaisempi opistoasteen koulutus ja kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Tehtävien hoitamisessa tarvitset lasten ja nuorten kasvun sekä kehityksen tuntemista, toiminnallisten menetelmien osaamista, suunnitelmallisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä turvallisen aikuisuuden taitoja.
Arvostamme, että otat haltuun suvereenisti it-hommat ja hankkeet sekä sukellat somemaailmaan sujuvasti. Erityisen hienoa on, jos sinulla pysyy jokin soitin hyppysissä, omaat erätaidot, hallitset pelimaailman tai sinulta löytyy jokin muu erityistaito.

Palkkaa maksamme KTVES:in mukaisesti. Viikoittainen työaika on 38,25h/vko ja se sisältää tarvittaessa ilta- sekä viikonlopputyötä. Työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Jos sinut valitaan tehtävään, on sinun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi.

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 31.7.2022 klo 12.00 mennessä.

Aiemmin paikkaa hakeneet huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapäällikkö
044 7911 264
saija.ahola@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Sivistys

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta. Juttu tääl onnistuu!

Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb