Erityisopettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatus- ja opetustoimessa on haettavana vakituinen ERITYISOPETTAJAN VIRKA (nro 263) 1.8.2019 alkaen.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Savion koulu.

Oletko pedagogisesta kehittämisestä ja yhteisopettajuudesta kiinnostunut erityisopettaja? Tule mukaan innostuneeseen työyhteisöömme, jossa toteutetaan päivittäin yhteisopettajuutta ja joustavia opetusjärjestelyitä yleis- ja erityisopetuksen välillä. Odotamme valmiuksia tiimityöhön ja yhteistoiminnallisiin työtapoihin. Katsomme eduksi tieto- ja viestintätekniikan pedagogisen osaamisen. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen taitoa ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2019-2020.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Keravalla kelpoisen erityisopettajan tehtäväkohtainen palkka on OVTES:n peruspalkkaa korkeampi. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.kerava.fi

Vs. rehtori Mari Korhonen p. 040 318 2288 tai vs. apulaisrehtori Mari Moilanen p. 040 318 2289 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Adress: Juurakkokatu 33, 04260 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 tuhannen asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Mer om arbetsgivaren