Erityisopettaja - Fredrikshamns stad

Erityisopettaja - Fredrikshamns stad

Haminan kaupungin koulutuspalveluissa, Neuvottoman koulussa, on haettavana

LAAJA-ALAISEN ERITYISOPETTAJAN

toistaiseksi voimassa oleva tehtävä.

Viran sijoituspaikat ovat Neuvottoman koulu (pääkoulu) ja Poitsilan koulu. Molemmat koulut ovat alakouluja ja niiden oppilasmäärä on yhteensä n. 150. Erityisopettaja vastaa koulujen laaja-alaisen erityisopetuksen toteuttamisesta. Hakijoilta edellytetään vahvaa kolmiportaisen tuen osaamista sekä perehtyneisyyttä uuteen opetussuunnitelmaan. Edellytämme halua kehittää ja toteuttaa erityisopetusta yhteistyössä opetushenkilöstön sekä muiden koulun työntekijöiden kanssa.

Tehtävän lopulliset viikkotuntimäärät vahvistetaan lukuvuoden 2019 - 2020 työsuunnitelmassa. Kelpoisuusehdot asetuksen 968/98 mukaiset. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat huomioidaan. Palkkaus OVTES:n mukaan. Toistaiseksi voimassa olevissa tehtävissä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Hallintopalvelut, PL 70, 49401 HAMINA. Käyntiosoite Puistokatu 2.

Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 15.00.

Haastatteluun kutsutut tuovat mukanaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Jokaista tehtävää on haettava erillisellä hakemuksella. Yleishakemuksia ei oteta huomioon. Virkaan valitun on toimitettava työnantajalle 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) ja esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Läs mer

https://www.hamina.fi/varhaiskasvatus-koulutus/perusopetus-ja-lukio/

Nina Janes p. 0400 403 464

Neuvottoman koulu
Adress: Suntiontie 1, 49490 Neuvoton

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.
Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!

Mer om arbetsgivaren