Erityisopettaja - Hailuodon kunta

Erityisopettaja

Hailuodon kunnassa on haettavana perusopetuksen laaja-alaisen erityisopettajan virka. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen toistaiseksi.

Hailuodon koulu on pieni maaseutukoulu, jossa on oppilaita vuosiluokilla 1-9. Meillä on uusi, toimiva koulurakennus ja lämminhenkinen työyhteisö. Arvostamme opetusta kehittävää ja yhteistoiminnallista työotetta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi

Sivistysjohtaja Kaija Sipilä, p. 044 4973 560, kaija.sipila(a)hailuoto.fi

Hailuodon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Luovontie 61, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Se on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkkinä seisova majakka kutsuvat luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireelle ja maaseudun rauhalle. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Tervetuloa työskentelemään luokseen kutsuvaan loistokuntaan.

Tutustu työnantajaan