Erityisopettaja

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetustoimessa on haettavana 1.8.2021 alkaen toistaiseksi täytettävä perusopetuksen erityisopettajan virka (vuosiluokat 1-6). Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Kantvikin koulu.

Haemme joukkoomme vastuullista opetuksen monipuolista ammattilaista, joka rakentaa luokkahenkeä ja työyhteisöä positiivisesti ja toimii arjen tilanteissa ratkaisukeskeisesti.

Tehtävään valittavalta edellytetään uuden perusopetuksen opetussuunnitelman mukaista pedagogista osaamista, hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivisen pedagogiikan ja huomaa hyvä toimintamallin tuntemista. Arvostamme taitoa ja kykyä opetuksen yhteissuunnitteluun, kiinnostusta kehittää oppilaslähtöisiä ja joustavia opetusjärjestelyitä sekä toteuttaa arviointia uuden perusopetuksen opetussuunnitelman mukaisesti. Arvostamme myös näkemystä laaja-alaisten taitojen roolista oppimisen arjessa.

Virkaa täytettäessä otetaan huomioon ainoastaan kelpoiset hakijat. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 324197.

Hakuaika päättyy 25.01.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Kantvikin koulun rehtori Jouni Koponen, puh. 040 126 9875 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Kantvikin koulu
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi