Skip to main content
test

Omnia hakee erityisopettajia erimittaisiin sijaisuuksiin. Olemme yhteydessä sijaistarpeen mukaan. Opetuspisteet sijaitsevat Omnian eri toimipisteissä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Pyydämme sinua esittämään työhakemuksessasi, onko sinulla soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon sekä opettajan pedagogisten opintojen lisäksi erityisopettajan tutkinto sekä opettajan kelpoisuutta jossakin yhteisessä tutkinnon osassa.

Opetusta voidaan väliaikaisesti määrätä antamaan myös henkilö, jolla on riittävä koulutus ja tehtävän edellyttämä taito.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Rautiainen, palvelupäällikkö p. 040 126 4879

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Kirkkokatu 16, 02770 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb