Skip to main content
test
Erityisopettaja - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille

ERITYISOPETTAJAA

määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 17.10.2022-30.6.2023. Erityisopettajan tehtävä sijoittuu luokille 7-9. Pääset työskentelemään yhdessä aineenopettajien ja erityisopettajien kanssa upeassa Mansikkalan koulukeskuksessa.

Mansikkalan koulukeskus toimii Suomen suurimmassa puukoulussa tiiviissä yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja lukiokoulutuksen kanssa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat huomioidaan.

Arvostamme avointa asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oppilaslähtöistä työotetta.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä käytävä erikseen annetussa määräajassa työhöntulotarkastuksessa. Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Käytämme määräaikaisessa virkasuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi keskiviikkoon 5.10.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.imatra.fi/mahdollisuus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava rehtori Lasse Tiilikka, p. 020 617 5718, lasse.tiilikka@imatra.fi

Lisätietoja

Imatran kaupunki, Hyvinvointi- ja koulutuspalvelut

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Koulu³- mahdollisuus parempaan huomiseen. Lähes 80 miljoonaa euroa maksavan päätöksen ansiosta kaupungissa on kolme oppimiskeskusta, joissa taataan kaikille lapsille terveet ja modernit oppimistilat. Vuoksenniskan koulukeskuksessa aloitettiin elokuussa 2019 ja Mansikkalan koulukeskuksessa syksyllä 2020 Suomen suurimmassa puukoulussa. Uudistuneessa Kosken koulukeskuksessa aloitettiin elokuussa 2021.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Koulukatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb