Erityisopettaja kehitysvammaisten opetukseen - Riihimäen kaupunki

Erityisopettaja kehitysvammaisten opetukseen

Riihimäelle Lasitehtaan kouluun haetaan määräaikaista erityisopettajaa erityisen tuen pienryhmään (20 vvt) ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Haemme opettaja- ja ypr-tiimiimme reipasta henkilöä, jolla on joustavuutta, hyvät yhteistyö- ja tilannehallintataidot sekä tietoa toiminta-alueittaisesta opetuksesta ja kehitysvammaisten ja autismin kirjon oppilaiden opetuksesta. Tarjoamme peruspositiiviset opettaja- ja ypr-tiimit, pienehkön koulun mukautuvaisuuden puolin ja toisin sekä mainiot mahdollisuudet luonnon ja liikunnan hyödyntämiseen koulupäivien aikana.

Hakijalta edellytetään kelpoisuutta kehitysvammaisten lasten opetukseen. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut alalle soveltuvat ja uuden oppimiseen rohkeasti tarttuvat hakijat. Tällöin tehtävä täytetään ajalle 12.8.2019-30.5.2020.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 28.6.2019 klo 15. Haastattelut sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antaa rehtori Sirkka Ojaniemi puh. 040 330 4503, sp sirkka.ojaniemi(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Lasitehtaan koulu, Tehtaankatu 27, 11910 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Lasitehtaan koulu
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan