Erityisopettaja, laaja-alainen - Hollolan kunta

Erityisopettaja, laaja-alainen

Laaja-alaisen erityisopettajan tehtävät (viransijaisuus) Hollolan Eteläisellä palvelualueella Salpakankaan koulussa. Eteläinen palvelualue muodostuu Salpakankaan yhtenäiskoulusta sekä Herralan ja Nostavan kouluista. Oppilaita kouluissa on n. 1100 ja henkilökuntaa n. 100. Erityisopetuksesta vastaa viiden laaja-alaisen erityisopettajan ja seitsemän erityisluokanopettajan tiimi.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (502/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme tehtävässä 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Noudatamme savuttomuuden ja tuoksuttomuuden periaatteita.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Sanna Plit-Rehula, sanna.plit-rehula@hollola.fi

Hollolan kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Opetustoimi/perusopetus
Osoite: Koulurinteentie 9C, 15870 Hollola

Hollola on 24.000 asukkaan elinvoimainen ja uudistuva kunta Päijät-Hämeessä. Meillä työskentelee yhteensä yli 600 innostunutta ammattilaista hyvinvoinnin ja elinvoiman palvelualueilla sekä konsernipalveluissa. Panostamme parhaaseen asiakaspalveluun mm. tarjoamalla vuosien 2019 - 2020 aikana koko henkilöstölle mahdollisuuden kehittää asiakaspalveluosaamistaan. Tule kanssamme luomaan hyvää elämää Hollolan kunnan asukkaille.

Tutustu työnantajaan