Erityisopettaja määräaikainen

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa (24 vvt) Harjunrinteen koululle lv 2020-2021

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Riihimäen kaupungille valtion erityisavustusta koronavaikutusten tasoittamiseksi. Annetulla avustuksella on tavoitteena vahvistaa oppilaiden kiinnittymistä kouluun sekä ehkäistä koulupudokkuutta.

Laaja-alaisen erityisopettajan tehtävänä on antaa yleistä, tehostettua ja erityistä tukea. Hän työskentelee yhteistyössä muiden opettajien kanssa kehittäen samanaikaisopettajuutta koulussamme. Arvostamme reipasta työotetta ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Työ on määräaikainen alkaen sopimuksen mukaan ja kestää 5.6.2021 saakka.

Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 25.9.2020 klo 14.00 tai kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rehtori Kari Hämäläinen puh 040 330 4550 tai kari.hamalainen (at) riihimaki.fi. Osoite Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Harjunrinteen koulu
Osoite: Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä.