Erityisopettaja, Paraistenseudun koulu - Pargas stad

Erityisopettaja, Paraistenseudun koulu - Pargas stad

Paraistenseudun koulussa (luokat 7-9) julistetaan haettavaksi erityisopettajan sijaisuus ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Paraistenseudun koulu on n. 200 oppilaan ja n. 30 opettajan yläkoulu. Hallinnollisesti yläkoulu toimii yhdessä Paraisten lukion kanssa. Tehtävään valittavalta toivotaan monipuolista, opetussuunnitelman mukaista erityispedagogista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua erityisopetuksen kehittämiseen.

Lukion erityisopetuksen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Läs mer

http://www.parainen.fi

Lisätietoja antavat vs. apulaisrehtori Satu Virtanen, puh. 050 596 2606 tai rehtori Ari Rintanen, puh. 040 548 0541.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen opetus@parainen.fi.

Paraisten kaupunki, suomenkielinen opetus
Adress: Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta.
Paraisten kaupungissa on noin 1000 työntekijää eri aloilla. Haluamme luoda työpaikkoja, joissa henkilöstö tuntee työssään merkityksellisyyttä, iloa ja yhteisöllisyyttä ja haluaa kehittää toimintaa ja itseään.
Yhdessä haluamme luoda houkuttelevia ja hyvinvoivia työpaikkoja joissa henkilökuntaa kohdellaan tasapuolisesti. Uskallamme olla luovia ja kokeilla uusia asioita oppivassa organisaatiossa.

Mer om arbetsgivaren