Erityisopettajan määräaikainen virka

Määräaikainen erityisopettajan virka Askolan koulussa 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan tai viimeistään 7.1.2021 jatkuen 5.6.2021 saakka.

Yläkoulussa opiskelee noin 250 nuorta ja koulun yhteydessä toimivassa alakoulussa noin 150 oppilasta. Henkilöstöä on yhteensä 50.

Askolan koulussa toimii viisi erityisopetuksen pienluokkaa. Oppilailla on eriasteista tuen tarvetta oppimisessa, keskittymisessä ja sosiaalisissa taidoissa sekä tunne-elämän alueella.

Erityisopettajan tehtävään kuuluu Askolan koulun, yläkoulun yksilöllisen oppimisen pienluokan opettajan tehtävät, oppilaat 8.-9. luokkalaisia.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja, aktiivista, kuntouttavaa ja osallistuvaa työotetta, digiosaamista sekä halua koulun ja erityisopetuksen kehittämiseen sekä kokemusta tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja moniammatillisessa verkostossa toimimisesta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Virkaan valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen aloittamista. Virka täytetään koeajalla.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemukseen tulee skannata kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Askolan kunta on savuton työnantaja. Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja

http://www.peda.net/veraja/askola/lu/esittely

Tutustu työnantajaan

Rehtori Kaija Impola-Peltomaa puh. 040 710 9167, tai kaija.impola-peltomaa@eduaskola.fi

Perusopetus
Osoite: Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Askola on noin 5100 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.