Erityisopettajan viransijaisuus (0119) - Lopen kunta

Erityisopettajan viransijaisuus (0119) - Lopen kunta

Lopen kunnassa julistetaan haettavaksi erityisopettajan viransijaisuus (0119) ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Erityisopettaja toimii Kirkonkylän koulun 7.-9. lk pienryhmän opettajana.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu. Lopen kunnassa pätevän erityisopettajan peruspalkka on tällä hetkellä 2.946,39 €/kk. Tämän lisäksi tulevat mahdolliset TVA-lisät.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Läs mer

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa Kirkonkylän kasvatusalueen rehtori Erika Kauppi-Nykänen 040 330 6187 tai erika.kauppi-nykanen(at)loppi.fi

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Perusopetus
Adress: Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.
Lopen kunnassa on kahdeksan perusopetusta antavaa oppilaitosta, seitsemän alakoulua ja yksi yläkoulu. Yläkoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus on osa sivistystoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.

Mer om arbetsgivaren