Erityisopettajan viransijaisuus - Hollolan kunta

Erityisopettajan viransijaisuus - Hollolan kunta

Laaja-alaisen erityisopettajan tehtävät (viransijaisuus) Hollolan Eteläisellä palvelualueella. Eteläinen palvelualue muodostuu Salpakankaan yhtenäiskoulusta sekä Herralan ja Nostavan kouluista. Oppilaita kouluissa on n. 1100 ja henkilökuntaa n. 100. Erityisopetuksesta vastaa viiden laaja-alaisen erityisopettajan ja seitsemän erityisluokanopettajan tiimi.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (502/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme tehtävässä 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Noudatamme savuttomuuden ja tuoksuttomuuden periaatteita.

Läs mer

http://www.hollola.fi

Sanna Plit-Rehula, p. 044 780 1238
Suvi Saarikko, p. 044 780 1239

Hollolan kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Opetustoimi/perusopetus
Adress: Koulurinteentie 9 C, 15870 Hollola

Hollola on 24.000 asukkaan elinvoimainen ja uudistuva kunta Päijät-Hämeessä. Meillä työskentelee yhteensä yli 600 innostunutta ammattilaista hyvinvoinnin ja elinvoiman palvelualueilla sekä konsernipalveluissa. Panostamme parhaaseen asiakaspalveluun mm. tarjoamalla vuosien 2019 - 2020 aikana koko henkilöstölle mahdollisuuden kehittää asiakaspalveluosaamistaan. Tule kanssamme luomaan hyvää elämää Hollolan kunnan asukkaille.

Mer om arbetsgivaren