Erityisopettajan virka - Kalajoen kaupunki

Erityisopettajan virka

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

Erityisopettajan virka 1.8.2019 alkaen. Alkusijoituspaikkana on Raumankarin koulu.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja. Lukiosta alkanutta kansainvälisen toiminnan vahvaa painotusta ollaan parhaillaan tuomassa myös perusopetukseen.

Olemme edelläkävijöitä myös sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun ja lukion oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja pääosin sähköiset oppimateriaalit. Digitaalisuus on keskeinen ja jatkuvasti kehittyvä osa yhtenäisen perusopetuksen toimintaympäristöä.

Liikkuva koulu -toiminta on oleellinen osa koulujemme toimintakulttuuria.

Merenojan uutta yhtenäiskoulua suunnitellaan ja sen on tarkoitus aloittaa syksyllä 2020. Samassa koulukeskuksessa toimii myös Kalajoen lukio. Raumankarin yhtenäiskoulu on toiminut jo vuosia Himangan kuntakeskuksessa. Arvostamme yhteistyökykyä ja valmiutta tiimityöskentelyyn.

Viran kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 3.7.2019 klo 15.00.

Lisätietoja antaa Raumankarin koulun rehtori Teuvo Tuorila, puh. 044 4691 873 ja palvelualuejohtaja Riku Saksholm, puh. 044 4691 601.

Lisätietoja

https://peda.net//kalajoki

Lisätietoja antaa Raumankarin koulun rehtori Teuvo Tuorila, puh. 044 4691 873 ja palvelualuejohtaja Riku Saksholm, puh. 044 4691 601.

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut
Osoite: Kalajoki

Lisätietoja Kalajoen kaupungista saa nettisivuilta www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan