Skip to main content
test
Erityisopettajan virka - Tyrnävän kunta

Kuulammen koululla on haettavana

ERITYISOPETTAJAN VIRKA (JOUSTAVAN PERUSOPETUKSEN RYHMÄ)
1.8.2022 alkaen toistaiseksi

Kuulammen koulussa on tällä hetkellä n. 470 oppilasta ja n. 40 opetushenkilöstön jäsentä.
Koulussa toimivat yläkoulun 7.-9. luokat. Koulussamme toteutetaan vahvasti tiimiajattelua ja pyritään kehittämään oppiaineet ylittävää yhteistyötä. Missiomme on kasvattaa ammattitaitoisen henkilöstön ohjaamana vahvuutensa tuntevia, ahkeria ja hyvinvoivia nuoria, joilla on terve itsetunto ja valmiudet toimia globaalissa yhteiskunnassa.

Joustavalla perusopetuksella (jopo) pyritään vähentämään perusopetuksen keskeyttämistä ja ehkäisemään syrjäytymistä. Tavoitteena on vahvistaa oppilaiden opiskelumotivaatiota ja elämänhallintaa sekä tukea heitä nivelvaiheessa ja edistää heidän valmiuksia selviytyä jatko-opinnoissa. Koulussamme toimii yksi jopoluokka, jolla on oppilaita eri vuosiluokilta (7-9). Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta yhdysluokkaopetuksesta sekä kykyä monipuolisiin opetustapoihin eri oppiaineissa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään ennen tehtävän alkamista. Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa paikka täytetään määräaikaisesti 1.8.2022-31.7.2023.
Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virkaan valitun on palvelukseen tullessaan esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy perjantaina 29.7.2022 klo 15. Hakemus toimitetaan kuntarekry.fi -sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja: sivistysjohtaja Elina Vehkala, elina.vehkala@tyrnava.fi tai puhelimitse maanantaina 20.6.2022 klo 12-16

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Elina Vehkala, elina.vehkala@tyrnava,fi tai puhelimitse maanantaina 20.6.2022 klo 12-16

Lisätietoja

Tyrnävän kunta, Sivistys- ja hyvinvointiosasto, Koulut, Kuulammen koulu

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulta. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Tupostie 4, 91800 Tyrnävä

Rekommenderade jobb